Lördag och solen visar att den existerar

Man trodde nästan att den fått nog av Tellus och dragit till nån annan trevlig planet för att ge dem glädje och roligare vakna timmar.
Ja, som sagt är ledig idag och det ska städas och kollas basket, så ser mitt schema ut idag.
Började förmiddagen med att kolla lite på NASN och matchen Michigan State vs llinois, men ingen höjdar match så övergav den.
Men 15:04 är det uppkast för Öresundskraft borta mot Södertälje och matchen sänds på webb TV najs!
Tråkigt att Damon Jackson skickades hem, men tror i slutändan att det ändå är bättre för laget i slutspelet dvs om Jens Stålhandske bara fortsätter att vara hel. Damon outröttliga bombande från outside fick Stålhandske att ”försvinna” i många matcher. Nu är han tillbaka och dominerar som vanligt………

Denna helgen händer mycket i basketsverige, det är regionsamlingar, svenska mästerskapen på några platser i landet, ligaomgång och lördagsträning för Eos Pu12. Får ha fatt i min ass coach och kolla upp hur många som dyrkade basket av boysen idag i Eoshallen.

Hittade ett underbart citat för ett tag sen och i vår sport så kan det ganska lätt bli för mycket skytte från outside av olika anledningar. Weldon Drew sa det bra 🙂

Weldon Drew
We have a great bunch of outside shooters. Unfortunately, all our games are played indoors.”

Nä, nu ska dammsugaren coachas runt i lägenheten och förhoppningsvis så är den coachbar, så att coachen inte ger upp och sätter sig och surar i soffan.

Lämna en kommentar